Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief oktober 2020

Beste quilters,

In deze herfstige nieuwsbrief vindt u het nieuwe blok van de maand, zowel het blok op de website als die in de winkel. Verder laten we u zien wat onze website te bieden heeft aan achtergrondartikelen over quilten. Op zoek naar relevante info over het hoe en waarom van quilten? Dan kunt u altijd op wilmakarels.com terecht.

Er komen regelmatig nieuwe stoffen binnen. Van harte welkom in onze winkel!

Hartelijke groeten,

Wilma Karels

Download het nieuwe blok van de maand oktober

Oktober is een kleurrijke maand, en de blokken van deze maand passen daar goed bij. U kunt ze gratis downloaden op onze website, en daarbij inspiratie opdoen met de 10 variatiemogelijkheden. Speciaal voor u ontworpen!

In de winkel ontvangt u een herfstig themablok

Benieuwd welk quiltitem deze keer op het themablok van de maand staat? Het is dan wel geen stuk gereedschap, maar desondanks onmisbaar voor bij het quilten: een heerlijk kopje koffie of thee. U krijgt hem gratis bij uw aankopen in onze winkel. Welkom!

Wat heb ik nodig om te quilten?
Nieuw in de wereld van quilten? Of bent u een doorgewinterd quilter maar heeft u een opfriscursus nodig? In dit achtergrondartikel leest u welke dingen tot de basis behoren: dit zijn de spullen die elke quilter nodig heeft.

Ga naar onze website voor meer nuttige achtergrondartikelen!

Terug naar overzicht