Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief mei 2024

Beste quilters,

Opeens is het mooi weer en is het tijd voor buiten en de tuin. Maar daar kunnen we natuurlijk ook quilten!

De winkel is zoals altijd open op vrijdag en zaterdag. Kom weer eens een keertje langs en laat je inspireren door de mooie kleuren van de stoffen!

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

 

Quiltmania

Ons bereikte het bericht dat Quiltmania failliet is en dat er een einde is gekomen aan de prachtige tijdschriften die zij maakten. In de afgelopen jaren hebben zij ook mooie boeken uitgegeven, waar velen door geïnspireerd werden. In de winkel heb ik nog een heel aantal boeken van Quiltmania op voorraad.

De blokken van mei 2024

Het blok van de maand mei staat op de website. Door het blok meerdere keren te maken lijkt het of de quilt uit verschillende lagen bestaat. Door het blok te draaien ontstaat telkens een nieuw design. Het blok van mei kunt u hier vinden

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. Dit jaar is het thema ‘Happy houses‘.

Workshop touwtassen

Maak voor de zomer nog een leuke tas. Deze workshop, op 25 mei, is voor iedereen geschikt, voor beginners en gevorderden. U hebt wel een naaimachine nodig, die u zelf meeneemt. Allerlei resten zijn bruikbaar.

Schrijf u in op de pagina met workshops. Er is nog plaats.

Fotoverslag 5 – tentoonstelling Quiltersgilde

Dit is het vijfde deel van de fotoverslagen over de tentoonstelling van het Quiltersgilde. Veel plezier met deze terugblik!

Terug naar overzicht