Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief april 2020

Beste quilters,

Allereerst hopen we dat het goed met u gaat! Ondanks alle veranderingen kan onze winkel nog steeds open zijn, daar zijn we blij mee. We hopen u te (blijven) zien!

In deze nieuwsbrief vindt u de blokken van de maand april, aangepaste openingstijden, en een tip voor de thuisblijvende quilters.

Tot ziens in de winkel!

Wilma Karels

Welkom in onze winkel, ook in coronatijd

Onze winkel is geopend op de gebruikelijke tijden. We nemen wel desinfecterende maatregelen voor uw en onze gezondheid en we vragen u om gepaste afstand te houden. De workshops en cursussen zijn tot nader order geannuleerd. Verder is onze winkel deze week op Goede Vrijdag gesloten.

Het nieuwe traditionele blok van de maand

Zoals u gewend bent is het traditionele blok van deze maand april weer te downloaden. Ontworpen door Heleen Pinkster in zes verschillende variaties. Nu u wellicht extra tijd heeft, is het misschien een mooie uitdaging om zelf creatieve variaties te bedenken, dus ga snel naar de website!

Een fleurig blok van de maand in onze winkel

Het blok in de winkel is deze maand speciaal: een vrolijke narcis, passend bij het mooie voorjaarsweer. Hij vraagt net even wat meer tijd dan anders, maar nu u binnen moet blijven is dat misschien juist een mooie uitdaging. U krijgt hem bij uw aankopen in de winkel.

De Knusse Keuken – alle patronen verkrijgbaar

Ook vorig jaar ontving u bij uw aankopen elke maand een nieuw blok, waar uiteindelijk een gezellige quilt in het thema De knusse keuken uitkwam. Misschien heeft u destijds wel een blok gemist, of kreeg u halverwege het jaar spijt dat u niet begonnen was met meesparen. Goed nieuws: de blokken zijn nu ook als patroon te verkrijgen in onze winkel! 15,95 voor 12 blokken, de complete quilt.

Quilttip in quarantaine

Tot slot nog een tip: op social media delen quilters enthousiast hun creaties in quarantaine onder de hashtag #quarantinequilting. Voor inspiratie kunt u klikken op deze hashtag, en genieten van alle creativiteit die in deze tijd ontstaat. En wat, zo denken veel quilters, kun je in deze thuisblijfdagen beter quilten dan huisjes?

Terug naar overzicht