Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief januari 2019

 

Beste quilters,

Allereerst van harte een gelukkig en creatief 2019 toegewenst! We beginnen 2019 goed met de opruiming op 11 en 12 januari. Kom gezellig langs!

In 2019 zijn er ook weer elke maand gratis blokken te downloaden. Dit jaar zijn het grotere blokken (30 x 30 cm), die in een patchwork verwerkt kunnen worden.

Verder in deze nieuwsbrief: een inkijkje in de gezellige Scrappy Stars Bee.

Goed nieuws: u kunt u weer inschrijven voor onze basiscursus patchwork en quilten, die wordt gegeven door Heleen Pinkster.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Wij houden opruiming: 11 & 12 januari

Gaat u in 2019 weer aan de slag met nieuwe quiltprojecten? Op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari houden wij opruiming in onze winkel! Sla uw slag en koop de leukste stofjes met korting.

Op alle stoffen krijgt u 10% korting en er zijn veel stoffen met hogere kortingen. Er is voor iedereen koffie of thee met iets lekkers. En… u krijgt een presentje bij uw aankoop! Van harte welkom in onze winkel.

Een inkijkje in de Scrappy Stars Bee

Wat is er allemaal te beleven in onze winkel? Elke week is er wel iets te doen. Bijvoorbeeld de Scrappy Stars Bee: een maandelijkse bijeenkomst van een groep dames om gezellig te werken aan een gezamenlijk project: de Scrappy Stars Quilt. Lees er meer over op onze website.

Blok van de maand januari

Ook in 2019 kunt u weer elke maand een gratis blok downloaden. De blokken zijn dit jaar ongeveer 30 x 30 cm en geschikt om te verwerken in een patchwork. Speciaal voor u ontworpen door Heleen Pinkster.

 

Doe mee met de basiscursus patchwork en quilten!

Er is weer plaats bij de basiscursus patchwork en quilten! Wilt u de basisvaardigheden onder de knie krijgen in een gezellige setting? Heleen Pinkster, leidster van de workshop, helpt u graag. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Na afloop gaat u met een zelfgemaakte quilt naar huis.

Ook in 2019 van harte welkom in onze winkel!
Terug naar overzicht