Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief november 2022

Beste quilters,

November is voor mij elk jaar een wat sombere maand. Grijs, regenachtig, veel binnen. Gelukkig verveel ik me nooit en valt het uiteindelijk meestal wel mee. Ik heb altijd meerdere quilts onder handen en borduur er vaak ook nog bij.

Veel lees- en kijkplezier en tot ziens in de winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

De blokken van november 2022

Het blok van de maand november staat weer op de website. Dit jaar zijn het blokken met ronde lijnen. Het is het 11e blok van 12 blokken die samen een mooie quilt kunnen worden.

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van ‘geometrische figuren.

De 12 blokken vormen ieder voor zich een miniquilt. Natuurlijk kunt u ook meerdere blokken maken zodat de quilt groter wordt.

Workshops

Op 26 november is er een workshop Uiltjes. Alie de Boer verzorgt de workshop. Het patroon heeft in een Simply Moderne van Quiltmania gestaan. Erg leuk om te maken. Deze workshop is met de naaimachine.

Sampler quilt Wat is een sampler quilt?

Een sampler quilt is een quilt project waarbij een quiltblokontwerp niet meerdere keren binnen één layout wordt gebruikt.  Lees er alles over in dit artikel over de sampler quilt.

 

Terug naar overzicht