Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief december 2019

Beste quilters,

De feestdagen komen eraan en het jaar is alweer bijna voorbij. Kom snel nog langs om op te warmen in onze winkel, te snuffelen tussen onze stoffen en wie weet ideeën op te doen voor een nieuw project.

Heeft u een ideetje nodig voor een cadeautje in deze feestmaand? Wij verkopen ook cadeaubonnen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

U leest meer over een nieuw beschikbaar country-stijl patroon in onze winkel.

Deze maand krijgt u het laatste blok dat hoort bij het thema ‘De Knusse Keuken’ die de quilt in dit thema compleet maakt.

Verder in deze nieuwsbrief ook het laatste blok van de maand van 2019, te downloaden via onze website.

In de kerstvakantie zijn wij twee weken gesloten.

Van harte welkom in onze winkel! Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Verras iemand met een waardebon

Wilt u een cadeautje kopen en bent u bang dat het door u gekozen stofje niet in de smaak valt? Maak dan iemand blij met een waardebon! Een waardebon biedt de mogelijkheid om zelf een cadeau naar smaak uit te zoeken.

De waardebonnen zijn verkrijgbaar in onze winkel. U heeft keuze uit de volgende prijzen: 5,00, 7,50, 10,00, 15,00 en 20,00.

Nieuw patroon in countrystijl

Een nieuw patroon van the Birdhouse. Dit vrolijke patroon heet Willowbrook Market Garden en bestaat uit patchwork en foundation piecing. Vogels, bloemen en huisjes maken het geheel af. Het patroon is beschikbaar in onze winkel.

Maak uw Knusse Keuken quilt compleet

Met het laatste blok dat u kunt krijgen bij uw aankopen in de winkel, maakt u de Knusse Keuken quilt af. Bent u benieuwd naar het resultaat?

Het laatste blok van de maand van 2019

Download in deze laatste maand van het jaar het blok van de maand op de website. Door het kleurgebruik lijkt dit traditionele blok wel 3D te zijn en te draaien. Het is ontworpen door Heleen Pinkster.

Van harte welkom in onze winkel!

We wensen u fijne en goede kerstdagen toe. In de kerstvakantie zijn wij twee weken gesloten. Dat zijn de volgende data: vrijdag 27 en zaterdag 28 december, en vrijdag 3 en zaterdag 4 januari.

Terug naar overzicht