Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief april 2023

Beste quilters,

Quilten verveelt nooit. Er blijven maar mooie boeken, tijdschriften en patronen verschijnen. We kunnen natuurlijk nooit alles maken wat we mooi vinden. Maar het inspireert wel en we genieten van andermans werk!

De nieuwe blokken van de maand staan weer op de website. En de ‘onmogelijke figuren’ zijn in de winkel als blok van de maand verkrijgbaar.

Verder staat er een artikel over babyquilts in deze nieuwsbrief. Op Goede Vrijdag is de winkel gesloten. Zaterdag 8 april zijn we wel open.

Van harte welkom in de winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Baby quilt Baby Quilts

De geboorte van een baby binnen familie en vriendenkring is een mooie gelegenheid om een quilt te maken en cadeau te geven. Het is een herinnering die heel lang mee kan gaan.

In dit artikel over baby quilts wat overwegingen en tips.

De blokken van april 2023

Het blok van de maand april staat op de website. Deze keer is het een mooi kompas. Verbazingwekkend wat kleuren doen in een patroon!

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. We gaan nog even door met de geometrische figuren. Dit jaar zijn het onmogelijke figuren.

Project Willowbrook

Mijn dochter Emmy werd afgelopen maand 10 jaar. Een mooi moment om haar een persoonlijke quilt te geven voor op haar bed.

Terug naar overzicht