Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief november 2019

Beste quilters,

Geniet u ook zo van het herfstige weer? Fijn om deze dagen binnen aan de slag te gaan met quiltprojecten. Voor inspiratie en advies bent u van harte welkom in onze winkel.

Ook in november worden er weer mooie workshops gegeven. Neem een kijkje op het overzicht met workshops.

Bij uw aankopen in onze winkel ontvangt u het nieuwe blok van de maand, in het thema ‘De Knusse Keuken’.

Verder in deze nieuwsbrief het blok van de maand november, te downloaden via onze website.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Mooi en snel borduren in country-stijl

Wilt u graag mooie dingen borduren, maar bent u liever niet teveel tijd kwijt aan voorbereiding? In onze winkel is sinds kort een leuke nieuwe stof beschikbaar, met voorbedrukte afbeeldingen om te borduren. Het resultaat is een gezellig borduurwerkje in country-stijl.

Workshops in november

Deze maand worden er in onze winkel mooie workshops gegeven. Bij de Westalee workshop leert u met de mallen van Westalee prachtig doorquilten op de naaimachine.

Bij de workshop ‘handquilten in de ring’ leert u  hoe u kunt quilten met behulp van een quiltring, een vingerhoed en een naalddoortrekker. Schrijf u in!

De Knusse Keuken – blok van november

Ook deze maand krijgt u bij al uw aankopen in onze winkel gratis een patroon. Samen vormen de blokken een quilt met het thema ‘De Knusse Keuken’. 

Blok van de maand november

Download ook deze maand weer het nieuwe blok van de maand op de website. Het traditionele blok past bij de eerdere blokken van de maand.

Van harte welkom in onze winkel!
Terug naar overzicht