Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief augustus 2023

Beste quilters,

Na een fijne vakantie openen we onze winkeldeur weer op 4 augustus. Het voelt altijd als de start van een nieuw seizoen en we hebben er weer zin in!

We kijken uit naar de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde, deze maand in Nijkerk. We hopen daar met onze winkel aanwezig te zijn.

In verband met de tentoonstelling is de winkel gesloten op 25 en 26 augustus. Van harte welkom in de winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Algemene Tentoonstelling

De Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde wordt dit jaar van 23 tot en met 26 augustus gehouden in Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk. Het is al weer een paar jaar geleden dat deze ATT werd georganiseerd. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!

Onze winkel zal ook aanwezig zijn met een mooie stand, vol met stofjes, boeken, patronen en inspiratie. Iedere klant ontvangt een leuke attentie. We zien ernaar uit om u weer te ontmoeten!

Hebt u iets nodig en wilt u zeker weten dat we het hebben, stuur dan even een mail van te voren. Dan nemen we het voor u mee. Onze winkel in Ede zal deze dagen gesloten zijn.

De blokken van augustus 2023

Het blok van de maand augustus staat op de website. Dit jaar zijn het mooie kompassen. Verbazingwekkend wat kleuren doen in een patroon! Het blok van juli kunt u hier vinden

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. We gaan nog even door met de geometrische figuren. Dit jaar zijn het onmogelijke figuren.

Meanderen

Wilt u een begin maken met meanderen en quilten op de naaimachine? Lees dan dit uitgebreide artikel over meanderen eens…

Workshops

Neem een kijkje bij de workshops die in oktober weer beginnen. Het is altijd leuk om met medequilters te ontmoeten en nieuwe dingen te leren!

 

Terug naar overzicht