Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief september 2023

Beste quilters,

We kijken terug op een mooie Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde, afgelopen maand in Nijkerk. We hebben veel mensen ontmoet en gesproken en veel inspiratie gekregen van de prachtige quilts die er hingen. In deze nieuwsbrief vindt u een impressie met mooie foto’s.

Binnenkort starten de cursussen en workshops weer. Van harte welkom in de winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Algemene Tentoonstelling

Wat was het leuk om zoveel quilters te ontmoeten temidden van zoveel prachtige quilts! Dit is het eerste deel van een fotoverslag van de Algemene Tentoonstelling.

De blokken van september 2023

Het blok van de maand september staat op de website. Dit jaar zijn het mooie kompassen. Verbazingwekkend wat kleuren doen in een patroon! Het blok van september kunt u hier vinden

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. We gaan nog even door met de geometrische figuren. Dit jaar zijn het onmogelijke figuren.

Workshops

Neem een kijkje bij de workshops die in oktober weer beginnen. Er is bij alle workshops nog plaats. Het is altijd leuk om medequilters te ontmoeten en nieuwe dingen te leren!

Quilt rondvaart
Quiltrondvaart op de Linge

Quiltshop Vlijtig Liesje organiseert op vrijdag 6 oktober weer een Quiltrondvaart op de Linge, vanuit Leerdam. Of je nu alleen komt of met vriendinnen of je quiltgroep, het is altijd een gezellige dag.

Het arrangement start met koffie en gebak en daarna is er een workshop. Vervolgens is er een verloting met leuke prijzen en een Betuws lunchbuffet.

Verder is er een Show & Tell van quilts door Vlijtig Liesje en is de quiltwinkel mee aan boord.Dankzij de diverse sponsoren, is er ook nog een leuke goodiebag bij vertrek voor iedereen.

Het arrangement kost €74,50 pp. en voor meer informatie en boeken, ga naar www.quiltshopvlijtigliesje.nl. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

 

Terug naar overzicht