Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief mei 2019

Beste quilters,

In onze winkel is het dit voorjaar weer gezellig druk. Wilt u snuffelen tussen de stofjes, bladeren in inspirerende boeken, advies inwinnen voor uw eigen project: u bent van harte welkom in onze winkel!

In deze nieuwsbrief vindt u een nieuw artikel in de serie Quilttrends. Zin om een verfrissende, vrolijke stijl uit te proberen? Ontdek wat de Bohemian stijl u als quilter te bieden heeft!

Op 7 september 2019 organiseert het Quiltersgilde haar ledendag in Nijkerk. Wij zullen daar met onze winkel ook aanwezig zijn. Verder is er een scala aan workshops, lezingen en demonstraties. Schrijf u in!

De maand mei begint goed met een exclusieve tentoonstelling in de Joriskerk te Amersfoort. Van 1 tot 4 mei geven de Sewing Sisters workshops en stellen ze quilts ten toon.

Verder in de nieuwsbrief het blok van de maand mei. Heleen Pinkster verrast u met een kleurig patroon, dat te downloaden is via de website.

In onze winkel ontvangt u bij uw aankopen een gratis blok, met als thema De Knusse Keuken.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Wat Boho quilters te bieden heeft

De Bohemian stijl (ook wel: Bohostijl) is geïnspireerd op zigeuners die in de twintigste eeuw door Europa trokken. Ze droegen kleding in een karakteristieke fleurige stijl, die eind twintigste eeuw hip werd.

Vandaag de dag is de Bohostijl niet alleen meer een bron van inspiratie voor modeliefhebbers en interieurontwerpers, maar het ontwikkelde zich ook tot een ware trend in de quiltwereld.

Ontdek wat Boho de moderne quilter te bieden heeft! Dit artikel is het derde deel in de serie Quilttrends, en wordt geïllustreerd met voorbeelden van Pinterest en Instagram.

Ledendag Quiltersgilde 7 september 2019

Het Quiltersgilde organiseert in september een inspiratiedag speciaal voor haar leden. Onder andere onze winkel zal hier in Nijkerk aanwezig zijn.

Het programma bestaat uit gevarieerde workshops, lezingen en demonstraties. Verder is er een uitgebreide lunch. Alle reden om er bij te zijn dus! Er is slechts beperkt plaats, dus meldt u snel aan via de link.

De Sewing Sisters Quiltmania Tour komt naar Amersfoort! De maand mei begint goed met een exclusieve tentoonstelling in de Joriskerk te Amersfoort.

Als onderdeel van de internationale Sewing Sisters Quiltmania Tour worden er van 1 tot en met 4 mei workshops gegeven en quilts tentoongesteld door bekende quilters uit binnen- en buitenland, zoals Petra Prins en Susan Smith.

De Knusse Keuken – blok van mei

Het blok van de maand mei hoort bij het thema van dit jaar ‘De Knusse Keuken’. Bij uw aankopen in onze winkel ontvangt u gratis dit patroon!

De stapel kop en schotels van deze maand passen helemaal binnen het romantische thema.

Blok van de maand mei

Deze maand is het te downloaden blok kleurig en opvallend. Heleen Pinkster ontwerpt maandelijks een gratis blok voor u. Download ‘m nu op de website!

Terug naar overzicht