Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief februari 2020

Beste quilters,

De eerste maand van 2020 is alweer voorbij, de dagen worden langer. Daarmee stijgt misschien ook wel uw energie: tijd voor een nieuw quiltproject! Of blaas het stof van een lang geleden begonnen quilt, en ga aan de slag. We helpen u graag bij uw projecten!

Van harte welkom in onze winkel!

Wilma Karels

Meld u aan voor de workshop Speelse Huisjes
Bij de workshop Speelse Huisjes is nog plaats voor inschrijvingen! In twee sessies (7 maart en 4 april) maakt u grotendeels met de hand iets rondom het thema Speels Huisje. Bijvoorbeeld een mandje voor uw handwerkspulletjes, of een los huisje om gezellig ergens neer te zetten. Alie de Boer begeleidt u bij uw projectje. Wees er snel bij!
Nog plaats bij de workshop Floral Beauty

Er zijn nog plaatsen vrij bij de workshop Floral Beauty. Ook hier zijn er twee sessies: op 14 maart en 25 april 2020. De opdracht luidt: Wees creatief en creëer iets fleurigs, met allerlei materialen en technieken. U kan kiezen voor werken met wol, vilt, borduren, etc. De workshop is met de hand. Deze workshop is met de hand en wordt gegeven door Alie de Boer. Welkom!

Het blok van de maand februari 2020
Het volgende blok van de maand is weer te downloaden op onze website. Elke maand wordt deze ontworpen door Heleen Pinkster, en alle traditionele quiltpatronen van het jaar vormen samen een complete quilt.
Een nieuwe aflevering van de ‘Mijn Quilthoekje’ applicaties

Benieuwd naar het volgende blok van de maand in de serie ‘Mijn Quilthoekje’? Bij uw aankopen in de winkel ontvangt u deze. De blokken zijn 15 x 15 cm en goed te combineren met de blokken van voorgaande jaren.

Terug naar overzicht