Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief juli 2019

Beste quilters,

Nog even en het is zomervakantie! Kom nog snel een keer langs in onze winkel, om spullen in te slaan voor uw zomerprojecten. Welkom!

Het workshopaanbod van het nieuwe seizoen staat online. Er zijn al veel inschrijvingen binnen, maar er zijn nog plekken over. Schrijf u snel in voor allerlei soorten leerzame en gezellige workshops.

Borduren is deze keer het onderwerp van de serie Quilttrends. Maak kennis met het werk van moderne quilters en doe inspiratie op voor uw eigen projecten. Lees het artikel, inclusief voorbeelden van Instagram, op onze website.

U vindt in deze nieuwsbrief ook het blok van de maand juli, en nog een keer de aangepaste openingstijden in de vakantie.

Bij uw bezoek aan onze winkel ontvangt u bij uw aankopen een gratis blok. Het thema is de Knusse Keuken.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Schrijf u in voor workshops in 2019-2020

Het nieuwe seizoen 2019-2020 biedt een heel scala aan workshops, voor beginnners maar ook voor gevorderden. Leerzaam en gezellig wordt het sowieso, dus schrijf u in – er zijn nog plekken over!

De schoonheid van borduren – Quilttrends #5

In onze winkel vindt u niet alleen alles wat u nodig heeft voor patchwork en quilten, maar ook allerlei benodigdheden voor borduurwerk. Laat borduren nu net dé trend van 2019 zijn: reden genoeg om in dit artikel inspiratie op te doen voor uw eigen borduurprojecten!

blok van de maand 2019 winkel De Knusse Keuken – blok van juli

Het patroon van deze maand juli past goed bij het thema De Knusse Keuken. Als u alle patronen uit de winkel combineert, ontstaat er een romantisch en gezellig quilt. Kom langs in de winkel en mis het patroon van juli niet!

  Blok van de maand juli

Ook op onze website is het blok van de maand weer beschikbaar. Heleen Pinkster ontwerpt speciaal voor u traditionele patronen, gratis te downloaden via onze website.

Vier weken dicht in de vakantie

Nog even, en dan is de zomervakantie daar! We zijn in deze periode vier weken gesloten: van vrijdag 19 juli tot en met zaterdag 10 augustus. Zaterdag 13 juli is de laatste dag voor de vakantie waarop u ons nog een bezoekje kunt brengen.

Terug naar overzicht