Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief augustus/september 2019

Beste quilters,

De zomer loopt ten einde en het nieuwe quiltseizoen gaat weer van start. Heeft u al zin om weer met frisse energie aan de slag te gaan? Kom snel langs in onze winkel.

Neem vooral ook een kijkje bij het workshopaanbod van het nieuwe seizoen. De inschrijvingen komen hard binnen en sommige workshops zijn daardoor al volgeboekt, maar er zijn nog plekken over. Schrijf u daarom snel in voor allerlei soorten leerzame en gezellige workshops.

In deze nieuwsbrief vindt u ook het blok van de maand augustus.

Het gratis blok dat u ontvangt bij uw aankopen in onze winkel heeft als thema de Knusse Keuken.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Schrijf u in voor workshops in 2019-2020

De workshops van het nieuwe seizoen beginnen al gevuld te raken, maar er zijn nog plekken over! Schrijf u snel in voor bijvoorbeeld de cursussen Foundationpiecing, Optische illusies, of de Basiscursus patchwork en quilten.

De Knusse Keuken – blok van augustus
Het patroon van deze maand augustus beeldt een koffiepot uit, passend bij het thema De Knusse Keuken. Combineer hem met de andere patronen in deze serie en er ontstaat een gezellige quilt. U ontvangt het patroon bij uw aankopen in onze winkel.
Blok van de maand augustus

Ook op onze website is het blok van de maand weer beschikbaar. Heleen Pinkster ontwerpt speciaal voor u traditionele patronen, gratis te downloaden via onze website.

Van harte welkom in onze winkel
We zijn alweer een paar weken open: kom gezellig langs! We zien u graag verschijnen in onze winkel.
Terug naar overzicht