Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief december 2020

Beste quilters,

Het is december, de tijd van feestdagen en gezelligheid. Ook in onze winkel is het warm en gezellig. Het blok van deze wintermaand kunt u weer downloaden op de website. Verder is er weer een nieuw informatief artikel geplaatst op onze website: neem een kijkje!

Vriendelijke groet,

Wilma Karels

Wat zijn de populairste boeken over quilten?

In het grote aanbod van boeken over quilts raak je makkelijk de weg kwijt. Wat zijn nu echt de must-haves voor een quilter? In dit artikel leest u welke negen boeken het meest worden gewaardeerd. Ze zijn betaalbaar en makkelijk te bestellen via de links op onze website.

Het blok van wintermaand december
Het laatste blok van dit jaar, te downloaden op onze website, is weer een traditioneel blok, maar deze keer helemaal in kerstsfeer. Er zijn acht variaties als voorbeeld bij ontworpen door Heleen Pinkster. Download ‘m!
Maak uw quilt ‘Mijn Quilthoekje’ compleet
Vorige maand ontving u in de winkel het laatste blok van het thema Quilthoekje. Heleen Pinkster heeft een leuke compositie gemaakt van de blokken van afgelopen jaar. Bij uw aankopen in de winkel ontvangt u deze maand een toepasselijk blok voor de tijd van het jaar. Deze keer is het een gezellige lantaarn. Kom naar de winkel en maak nog snel voor de kerst dit leuke blok af!
Ga terug in de tijd naar de allereerste quilts

De geschiedenis van het quilten is het waard om verteld te worden. In een nieuwe serie reizen we door de tijd met Nederlandse quilts. Het eerste artikel gaat over de vroegste geschiedenis van quilt. We beginnen in de tijd van Julius Caesar en zien zo hoe het ambacht en de taal rondom quilten veranderden. Lees het op onze website.

Van harte welkom!
Op 25 en 26 december en ook op 1 en 2 januari zijn we gesloten. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons het afgelopen jaar. In het nieuwe jaar staan we weer voor u klaar. We wensen u goede kerstdagen en een gezegend nieuw jaar toe.
Terug naar overzicht