Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief oktober 2022

Beste quilters,

De herfst is in aantocht. De avonden worden alweer langer en met deze temperaturen is het heerlijk om onder een quilt te zitten!

In deze nieuwsbrief een uitgebreid artikel met tips en suggesties over het wassen van een quilt. Wat doe je wel en wat doe je niet als je je quilt wilt wassen?

En natuurlijk staan ook de nieuwe blokken van de maand weer online.

Veel lees- en kijkplezier en tot ziens in de winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

De blokken van oktober 2022

Het blok van de maand oktober staat weer op de website. Dit jaar zijn het blokken met ronde lijnen. Het is het 10e blok van 12 blokken die samen een mooie quilt kunnen worden.

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van ‘geometrische figuren. De 12 blokken vormen ieder voor zich een miniquilt. Natuurlijk kunt u ook meerdere blokken maken zodat de quilt groter wordt.

Workshops

Op 5 november is er een workshop foundationpiecing door Heleen Pinkster. U leert een techniek waarbij je heel precies kunt werken.

Quilt wassen Hoe was je een quilt?

De één beweert dit en de ander dat: iedereen wast quilts op zijn eigen manier. Maar wat kun je nou eigenlijk het beste doen wanneer je een quilt wil wassen?

Terug naar overzicht