Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief maart 2022

Beste quilters,

Langzaam maar zeker komt de lente dichterbij. Met die strakblauwe luchten en de zon genieten we van het prachtige weer!

In deze nieuwsbrief de nieuwe blokken van de maand van de website en de blokken die we in de winkel meegeven. En natuurlijk nog diverse andere interessante nieuwtjes!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

 

Nieuw binnengekomen 

Er blijven maar mooie stoffen binnen komen. Het is soms zoeken naar een plekje om ze neer te zetten. We verwachten ook nog een paar mooie series. Bijvoorbeeld van Blackbird designs en van French General.

De quiltmania van maart/april is weer binnen. Kom gauw eens langs!

De blokken van maart 2022

Het blok van de maand maart staat weer op de website. Dit jaar zijn het blokken met ronde lijnen. Het is het 3e blok van 12 blokken die samen een mooie quilt kunnen worden.

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van ‘geometrische figuren’. De blokken zijn op 20 x 20 cm afgedrukt. De hexagon is ook los te maken.

Het kan een hele puzzel worden om ze in elkaar te zetten. Daarom is het bovenste vlak iets anders, als u van minder moeilijke puzzels houdt. In de loop van het jaar zullen er 12 verschillende bijpassende patronen uitkomen. De blokken vormen ieder voor zich een miniquilt. Natuurlijk kunt u ook meerdere blokken maken zodat de quilt groter wordt.

Workshops

Komende tijd worden er nog wat workshops gegeven, die op de lange baan geschoven waren. Er is bij beide workshops nog plaats.

Regiodag  

Op zaterdag 26 maart houdt de regio Noord Holland Zuid een regiodag. Wij zijn de hele dag met een stand aanwezig!

Alie de Boer verzorgt een workshop en natuurlijk zijn er allerlei mooie stofjes te vinden in onze stand. Hartelijk welkom!

U kunt zich aanmelden voor deze dag via deze link van het Quiltersgilde

Terug naar overzicht