Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief februari 2019

Beste quilters,

Het jaar 2019 is inmiddels al weer op gang gekomen. Wilt u genieten van de gezelligheid in onze winkel? Ook dit jaar zijn er weer veel workshops waarin u uw vaardigheden kunt verbeteren. Neem een kijkje bij ons workshopaanbod!

In 2019 krijgt u ook weer elke maand gratis blokken bij uw aankopen. Dit jaar is het thema ‘De Knusse Keuken’. Samen kunnen de blokken in een quilt worden verwerkt.

Verder in deze nieuwsbrief: een hartverwarmend patroon voor Valentijnsdag! Wie gaat u verrassen met een zelfgemaakt cadeautje?

Tot slot het blok van de maand februari: een mooi, traditioneel patroon.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

 

Workshops: inspiratie en gezelligheid

Wilt u in dit nieuwe jaar uw quiltvaardigheden verbeteren, nieuwe technieken leren en creatief bezig zijn? Neem een kijkje bij ons veelzijdige workshopaanbod.

Er is nog plek in de workshops ‘Quilt Geninne’, ‘Schaduwpatchwork’. Wilt u liever de vrijheid om aan uw eigen quilt te werken, maar wel gezelligheid en inspiratie? Kom dan eens kijken bij de Vrijdagbee. Uw vragen kunt u stellen aan Johanna de Jong.

Crazy Heart – een leuk patroon voor Valentijnsdag

14 februari: Valentijnsdag! Om een geliefde te verrassen is een zelfgemaakt cadeautje natuurlijk het allerleukste. We hebben voor u een origineel patroon van een hartje. Het is heel eenvoudig te maken, in een mum van tijd is het af.

Theepot quilt De Knusse Keuken: blokken van de maand 2019

Ook in 2019 ontvangt u bij elke aankoop een gratis blok. Deze uniek ontworpen blokken hebben dit jaar als thema ‘De Knusse Keuken’. Van theepot tot ovenwant, en van broodrooster tot fluitketel: elke maand staat een voorwerp uit de keuken centraal. Samen kunt u de blokken verwerken tot een mooie quilt. Speciaal voor u ontworpen door Heleen Pinkster.

Blok van de maand februari

Het blok van de maand februari 2019 is een traditioneel patchwork. Het patroon is sprekend en kleurrijk. U vindt hier ook allerlei variaties, waarbij u verschillende manieren van kleur en vormgebruik kunt zien. Download de patronen gratis!

Van harte welkom in onze winkel!
Terug naar overzicht