Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief maart 2020

Beste quilters,

De lente hangt in de lucht, tijd om nieuwe inspiratie op te doen voor uw projecten!

In deze nieuwsbrief vindt u de blokken van de maand maart, een kleine tipje van de sluier van het blok van de winkel en een uitnodiging voor de Inloop Bee.

Verder leest u waar u ons binnenkort kunt tegenkomen. We zien u graag!

Van harte welkom in onze winkel! Wilma Karels

Vind ons en veel andere quilters op de regiodagen

Binnenkort, op 20 en 21 maart, zijn wij met onze winkel te vinden op de regiodagen van het Quiltersgilde in Berkel en Rodenrijs. Het is de moeite waard om als quilter deze dagen te bezoeken, en doe daarbij natuurlijk ook onze stand aan!

Aanmelden kan hier.

Kom gezellig quilten bij de Inloop Bee

Lekker werken aan uw eigen quilt, maar wel in gezelschap van andere fanatieke quilters? Elke maand is onze winkel het decor van de gezellige vrijdagbee.

Johanna de Jong is gastvrouw en helpt u graag met al uw quiltvragen. Geef u wel even op via de pagina met workshops op de site.

De volgende sessie is op 13 maart van 10 tot 12, kosten zijn 7.50. Welkom!

Het nieuwe traditionele blok van de maand

U maakt uw quilt van dit jaar deze maand weer een klein stukje completer met het nieuwe blok van de maand maart! Speciaal voor u ontworpen door Heleen Pinkster, in traditionele stijl. Download ‘m op onze website!

Kom naar onze winkel en ontvang een blok van de maand Koopt u bij ons iets, dan krijgt u iets – en wel een prachtig blok van de maand. Dit jaar is het thema ‘Mijn Quilthoekje.’

Het blok is 15 x 15 cm en goed te combineren met de blokken van voorgaande maanden. Aan het einde van het jaar is uw quilt compleet.

 

Terug naar overzicht