Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief oktober 2019

Beste quilters,

De bladeren beginnen te vallen – het wordt herfst. Een fijn seizoen om binnen aan de slag te gaan met stoffen in mooie kleuren. Voor inspiratie en advies bent u van harte welkom in onze winkel.

U kunt u nog inschrijven voor de foundationpiecing workshop. Op 5 oktober zal deze workshop gegeven worden.

In de serie ‘De Knusse Keuken’ is er weer een nieuw patroon beschikbaar. Bij uw aankopen in onze winkel ontvangt u dit blok van de maand.

Verder in deze nieuwsbrief het blok van de maand oktober, te downloaden via onze website.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Love Birds – een gezellig patroon .

Heleen Pinkster heeft een foundationpiecing patroon gemaakt. Het is een gezellig klein quiltje met een vogelpaartje erop afgebeeld.

In onze winkel zijn pakketjes verkrijgbaar van de Love Birds quilt, inclusief het complete patroon en stoffen in de juiste afmetingen.

Workshop foundationpiecing

Op 5 oktober 2019 is er bij ons een leuke workshop foundation piecing. U leert de ins en outs van het foundationpiecing.

De Knusse Keuken – blok van oktober

Ook in oktober krijgt u bij al uw aankopen in onze winkel gratis een patroon. Samen vormen de blokken een quilt met het thema ‘De Knusse Keuken’. 

Blok van de maand oktober

Download ook deze maand weer het nieuwe blok van de maand op de website. Het blok heeft een traditionele uitstraling en is passend bij eerdere blokken van de maand.

Herfstsferen in quilts – Quilttrends #6

Doe inspiratie op met traditionele en moderne quilts om dit herfstseizoen met nieuwe projecten aan de slag te gaan. Geniet van de warme kleuren en mooie ontwerpen in dit artikel.

Van harte welkom in onze winkel!
Terug naar overzicht