Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief maart 2023

Beste quilters,

De lente zit in de lucht. Heerlijk om de vogels weer te horen fluiten en de bolletjes te zien bloeien. Binnenkort start het tuinseizoen weer.

In deze nieuwsbrief een interessant artikel over het Flying Geese patroon.

De nieuwe blokken van de maand staan weer op de website. En de ‘onmogelijke figuren’ zijn in de winkel als blok van de maand verkrijgbaar. Van harte welkom in de winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Flying Geese patroon Flying Geese quilt

Flying Geese is een patchworkpatroon van driehoekjes die onder elkaar worden geplaatst. Je kunt de patronen in talloze verschillende patchwork quiltblokken gebruiken.

Lees er alles over in dit artikel over Flying Geese.

De blokken van maart 2023

Het blok van de maand maart staat op de website. Deze keer is het een mooi kompas. Verbazingwekkend wat kleuren doen in een patroon!

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. We gaan nog even door met de geometrische figuren. Dit jaar zijn het onmogelijke figuren.

Patroon optische illusie  Patroon Optische illusie

De blokken van de maand die in 2022 werden uitgedeeld in de winkel, zijn nu gebundeld. 6 patronen van hexagons met elk een andere optische illusie. Deze patronen zijn als vierkant blok van 20 x 20 cm, maar ook als hexagon met zijden van 10 cm te maken.

Nu als patroon te koop!

Terug naar overzicht