Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief december 2022

Beste quilters,

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Wat gaat de tijd toch snel!

In deze nieuwsbrief de laatste blokken van de maand voor het jaar 2022. We zijn alweer aan het nadenken over de patronen voor volgend jaar.

Goede feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

 

Gezegende kerstdagen! Openingstijden

In de maand december is de winkel gesloten op zaterdag 24 december en op 30 en 31 december. Op 6 januari is de winkel weer geopend.

De blokken van december 2022

Het blok van de maand december staat weer op de website. Dit jaar zijn het blokken met ronde lijnen. Het is het laatste blok van 12 blokken die samen een mooie quilt kunnen worden.

Blok van de maand in de winkel

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer een blok van de maand. Dit jaar staan de blokken van de maand in het teken van ‘geometrische figuren.

De 12 blokken vormen ieder voor zich een miniquilt. Natuurlijk kunt u ook meerdere blokken maken zodat de quilt groter wordt.

Beginnerscursus

Op 9 januari start er weer een beginnerscursus. Hebt u zin om de kneepjes van het patchwork te leren, misschien met een vriendin of een buurvrouw? Meldt u aan!

Quilts Amerikaanse Burgeroorlog De rol van quilts in de Amerikaanse Burgeroorlog

Welke rol speelden vrouwen en quilts in de Amerikaanse Burgeroorlog? In dit artikel wordt op dit bijzondere thema ingegaan.

Terug naar overzicht