Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief november 2020

Beste quilters,

Daar is hij dan, de nieuwsbrief van november 2020. Deze herfst zitten we nog meer binnen dan normaal, dus tijd genoeg om het binnen gezellig te maken met quilts en handwerkprojecten! In deze nieuwsbrief vindt u info over een nieuw artikel over handquilten, de blokken van de maand en een online privéles. Verder leest u wat er allemaal gebeurt in onze winkel. Van harte welkom!

Hartelijke groeten,

Wilma Karels

Leer quilten ‘met de hand’

In dit nieuwe artikel maakt u kennis met een andere vorm van quilten: handquilten. Handquilten (soms ook ‘doorpitten’ genoemd) ziet er wat zachter uit dan machinequilten. U komt te weten wat handquilten precies is en krijgt aanwijzingen voor handquilten, met of zonder quiltring. Lees het op onze website.

Het blok van de maand november

Het jaar is alweer bijna voorbij en dat betekent dat uw quilt van dit jaar ook steeds meer vorm begint te krijgen. Deze maand kunt u weer een traditioneel blok downloaden op onze website. Mis ‘m niet!

Het themablok van ‘Mijn Quilthoekje’

Ook de verzameling blokken van de winkel is bijna compleet. Bij uw aankopen in onze winkel krijgt u elke maand een nieuw blok dat past bij het thema. Deze keer weer een onmisbaar hulpmiddel: een strijkijzer.

Leer quilts ontwerpen met EQ8

Leuk nieuwtje: het is vanaf nu ook mogelijk om online privé les te volgen voor EQ8. Voor deze les is het niet noodzakelijk dat u zelf al in het bezit bent van EQ8. U kunt op deze manier ook informatie krijgen over wat er met het programma mogelijk is. Het enige wat u nodig heeft, is een computer met internet, geluid en een microfoon. De lessen kosten € 10,00 per uur en worden gegeven door Heleen Pinkster. Wilt u meer info, mail naar info@heleenpinkster.nl.

Van harte welkom!

Er is nog steeds veel te beleven in onze winkel. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan leuke quiltprojecten (zie foto), u krijgt persoonlijk advies voor uw eigen quilts en er komen regelmatig nieuwe stoffen binnen.
Het glossytijdschrift voor quilters, Het Klossie nr 10, ligt vanaf nu weer in de winkel. Het thema is eten en drinken. Ook de nieuwe Quiltmania is weer binnengekomen.
Kom gezellig langs!

Terug naar overzicht