Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief november 2021

Beste quilters,
November vind ik altijd maar een saaie maand. Buiten is het vaak grijs, het wordt vroeg donker en je bent meer binnen. Maar dat biedt ook voordelen. Lekker warm bij de kachel met een quilt onder handen, of lezend onder een quilt… Dat is dan weer het fijne van november.En natuurlijk een heerlijke tijd om lekker bij een quiltwinkel naar binnen te lopen…

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Cursussen en workshops

De workshops zijn bijna allemaal vol. Op 11 december is er nog plaats bij de workshop Minibloementafereeltje.

Op vrijdag 3 december is er van 10 tot 12 uur weer een inloopbee in de winkel. Het is fijn als u zich van te voren even aanmeldt via het contactformulier.

Nieuwe tijdschriften en boeken

Het tijdschrift Quiltmania ligt weer in de winkel. Met aandacht voor de naderende Kerst.

Het bekende boek Dear Jane is in een nieuwe uitgave verschenen. In de winkel is een ruime voorraad prachtige boeken aanwezig. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

De blokken van november 2021: 

Het blok van de maand november staat weer op de website. Verrassend om de effecten van deze blokken te zien.

Een heel jaar spelen met mallen

Ook dit jaar krijgt u bij uw aankopen in de winkel weer blokken van de maand.

Dit jaar staan de blokken in het teken van ‘Spelen met Mallen’. Het zijn applicatiemallen, die telkens op een andere manier gebruikt worden.

Waar ik mee bezig ben…,

De quilt Market Garden van Hatched and Patched heb ik net klaar en hangt achter de toonbank. Erg leuk om te maken met onder andere wollen stofjes.

Op dit moment ben ik veel dingen tegelijk aan het doen. Een quilt aan het doorquilten, die ik tijdens autoritten gemaakt heb.

Ook heb ik Phebe weer uit de kast gehaald. Daar ben ik al heel veel jaren mee bezig, steeds een stukje verder. Ik probeer voor het eerst sokken te breien en ik ben ook nog aan het borduren. En dan nog de projecten waar ik aan begonnen ben, maar die nog even moeten wachten…

  

 

Terug naar overzicht