Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief juni 2019

Beste quilters,

Nu de zomervakantie eraan komt, heeft u misschien weer zin in een nieuw project. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze winkel!

In deze nieuwsbrief vindt u een aankondiging van het workshopaanbod van het nieuwe seizoen. Schrijf u vanaf nu in voor allerlei soorten leerzame en gezellige workshops via onze website!

In de serie Quilttrends hebben we een nieuwe aflevering voor u: over de Wholeclothquilt. Deze quilt, gemaakt van één lap stof, biedt verrassend veel mogelijkheden voor allerlei ontwerpen. Nieuwsgierig? Lees het artikel, inclusief voorbeelden van Instagram.

Verder in de nieuwsbrief het blok van de maand juni. Dit traditionele patroon is nu te downloaden via onze website. Bij uw bezoek aan onze winkel ontvangt u bij uw aankopen een gratis blok. Het thema is de Knusse Keuken.

Verder zijn wij in de zomervakantie vier weken gesloten.

Van harte welkom in onze winkel!

Met vriendelijke groeten, Wilma Karels

Nieuw seizoen, nieuwe workshops

Het workshopaanbod voor het nieuwe seizoen 2019-2020 is bekend! Wilt u de basisvaardigheden van het quilten beter onder de knie krijgen of juist een hele nieuwe techniek aanleren? Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor onze gevarieerde workshops via onze website. U vindt daar ook de data en eventuele bijzonderheden.

Eén stof, duizend mogelijkheden: de Wholecloth Quilt

Een quilt die bestaat uit één lap stof? Saai, zou u kunnen denken. Maar niets is minder waar. De Wholecloth Quilt biedt een scala aan mogelijkheden en is daarom populair in de quiltwereld. Het ontwerp kan heel eenvoudig zijn, maar sommige Wholecloth Quilts zijn ook ware kunststukjes. In dit artikel een indruk van de gevarieerde verschijningsvormen van de Wholecloth Quilt. Dit artikel is het derde deel in de serie Quilttrends, en wordt geïllustreerd met voorbeelden van Instagram.

De Knusse Keuken – blok van juni

Brengt u deze maand ook weer een bezoekje aan onze winkel? Dan ontvangt u bij uw aankopen het blok van de maand juni. Het patroon van deze maand past goed bij het thema De Knusse Keuken. Alle patronen bij elkaar maken een romantisch en gezellig quilt. Mis dit patroon niet!

  Blok van de maand juni

Het blok van de maand is weer te downloaden! Dit traditionele ontwerp kunt u goed gebruiken als basis voor een klassiek quilt. Gebruik contrasterende kleuren voor een sprekend effect. Download het patroon op de website.

Vier weken dicht in de vakantie

De zomervakantie komt er weer bijna aan, ook voor ons als winkel. Van vrijdag 19 juli tot en met zaterdag 10 augustus zijn wij daarom gesloten.

Terug naar overzicht