Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Nieuwsbrief mei 2020

Beste quilters,

We zijn blij dat de eerste voorzichtige tekenen van vooruitgang zich laten zien. De coronamaatregelen die we voor onze winkel hebben getroffen, zijn nog steeds van kracht. We zien u graag in onze winkel!

In deze nieuwsbrief vindt u de blokken van de maand mei, een patroon van een prachtige net voltooide quilt, en nogmaals de extra maatregelen.

Hartelijke groeten! Wilma Karels

Drie technieken in één quilt: Where we love is home

En hij is klaar, deze bijzondere Australische quilt! Het resultaat met de titel Where we love is home is te bewonderen in de winkel.

Bijzonder aan de quilt is de combinatie van verschillende technieken: applicatie, borduurwerk en patchwork. Dat maakt het werken aan deze quilt tot een afwisselend proces.

De quilt is machinaal gequilt door Sandra Moesbergen. Het patroon is te bestellen via onze website.

Download het blok van de maand mei

Het blok van de maand mei is te downloaden via onze website. Heleen Pinkster ontwierp dit traditionele patroon voor u.

Variëren kan ook – op de website vindt u zes verschillende voorbeelden.

‘Mijn Quilthoekje’: het blok van de winkel

In de winkel ontvangt u ook in mei bij uw aankopen een blok van de maand met ‘Mijn Quilthoekje’ applicaties, ontworpen door Heleen Pinkster.

Zoals altijd is het blok 15 x 15 cm en zijn ze goed te combineren met de blokken van voorgaande jaren. Deze keer quilt u een naald en draad, mét naald en draad.

Welkom in onze winkel, ook in coronatijd

Onze winkel is geopend op de gebruikelijke tijden. We nemen wel desinfecterende maatregelen voor uw en onze gezondheid en we vragen u om gepaste afstand te houden.

De workshops en cursussen zijn tot nader order geannuleerd.

Terug naar overzicht