Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Quiltstoffen

Veel keuze in quiltstoffen

Voor quiltstoffen van allerlei merken bent u in onze handwerkwinkel op het juiste adres. We hebben een speciaalzaak op het gebied van quilten en borduren. We hebben quiltstoffen en quiltbenodigdheden van de meeste bekende merken. U krijgt deskundig advies bij het uitzoeken van de juiste quiltstof.

Quiltstoffen online

We verkopen deze quiltstoffen niet online via onze website. We zijn namelijk van mening dat het uitzoeken van de juiste stof voor een quilt echt iets is wat u in een winkel moet doen. U legt de verschillende quiltstoffen bij elkaar, pakt er iets bij en legt weer iets weg. Dat is een proces wat u – liefst samen met een deskundige verkoopster – niet zomaar achter het beeldscherm moet doen. Het uitzoeken van quiltstoffen komt vrij nauwkeurig. Het risico van kleurverschil is vrij groot: bij het inscannen van de stoffen ontstaat er iets verschil. Daarnaast heeft elk beeldscherm weer z’n eigen kleurengamma. Dat kan ook een vertekend beeld geven. Bestellen via internet geeft een vrij grote kans op teleurstellingen.

Quiltstoffen uitzoeken: sociaal proces

Naast de risico’s van het uitzoeken van quiltstoffen via internet, is het sociale aspect nog wel net zo belangrijk. Wat is er prettiger dan heerlijk rondsnuffelen tussen de lapjes quiltstof in een goede quiltwinkel? Het contact met andere quiltsters en het advies van een vriendelijke verkoopster is een belangrijk onderdeel van het koopproces. En u krijgt de gekochte quiltstoffen meteen mee: u kunt direct aan het quilten gaan. Laten we het uitzoeken van quiltstoffen vooral sociaal houden!

Collectie quiltstoffen

In onze quiltwinkel hebben we onder andere quiltstoffen van Jinny Beyer, Debby Mumm, Hoffman, Benartex, Moda en andere bekende merken. We zijn telkens op zoek naar nieuwe quiltstoffen die een waardevolle aanvulling op ons assortiment zijn. Quiltstoffen zijn er in duizenden variaties. De juiste keuze is dus erg belangrijk.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Kijk eens op onze linkpagina naar de verwijzingen naar de leveranciers van onze quiltstoffen. In ons assortiment quiltsoftware hebben we ook inspirerende stoffen-bibliotheken.

Terug naar overzicht