Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Blokken van de maand 2018 combineren

In 2018 zijn de webblokken en de blokken van de maand uit de winkel en van de website met elkaar te combineren. Als basis wordt steeds de zelfde ruit gebruikt.

Ook de webblokken van Heleen Pinkster zijn te combineren met onze blokken van 2018, die ook door haar ontworpen zijn. Hiernaast staat een voorbeeld van een combinatiemogelijkheid. Bij dit ontwerp, een acht puntige ster, heeft u extra mallen nodig om de tussenliggende vlakken op te vullen. Deze mallen kunt u op de website van Heleen Pinkster gratis downloaden bij de blokken van de maand.

In de loop van het jaar zullen de mogelijkheden steeds groter worden. Ook op de website van Heleen zullen de combinatiemogelijkheden met onze blokken worden getoond.

We willen u als quilter extra mogelijkheden bieden. Daarom hebben we de patronen van de verschillende blokken op elkaar afgestemd. Ze worden echter wel ieder op hun eigen locatie aangeboden en zijn niet samen te verkrijgen. Zo kunt u in de winkel alleen het blok op papier ontvangen bij uw aankoop, de applicatie kunt u alleen op onze website downloaden en het patroon van Heleen kunt u alleen op haar website downloaden.

Meer inspiratie

De onderstaande quilts kunnen ook met de blokken van de maand 2018 gemaakt worden.

Terug naar overzicht