Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Quiltpatronen – quilt ontwerpen

Aan de slag met patchwork en quilten? Blader door deze 1000+ gratis quiltpatronen, gemakkelijk te printen of downloaden.

Patchwork patroon: Webblok van de maand augustus 2019

Vorige pagina
Kies hier wat u wilt printen


Het blok van de maand augustus 201 9 is een traditioneel patchwork . Kijk bij het naaien naar bovenstaand sleutelblok, zodat u weet welke mallen u moet gebruiken.

In bijgaande voorbeeldquilts kunt u verschillende manieren van kleur en vorm gebruik zien. Veel succes met het maken van uw eigen ontwerp.

Wilma Karels en Heleen Pinkster

In de winkel ontvangt u bij uw aankopen dit jaar een blok van de maand met ‘knusse keuken’ applicaties . Zoals altijd zi jn deze blokken ook 15 x 15 cm (+ 3 cm tussenbanen) , en zijn ze goed te combineren met de blokken van voorgaande jaren. Veel van d eze blokken zijn in boekvorm of als patronenpakket verschenen en kunt u ook via de website bestellen.

Om te downloaden:

Kijk ook eens bij Picasa, een gratis foto bewerk programma. U kunt hiermee een diapresentatie maken, foto's branden op CD of DVD, een screensaver maken en nog veel meer. Er is ook een fotografie cursus en informatie over digitale camera's.

Wilt u meer blokken van de maand? Neem dan eens een kijkje op de site van Heleen Pinkster.