Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Blokken

Boeken over quilten

Boeken over quilten en patchwork zijn er in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een boek, voor inspiratie of achtergrondinformatie? De populairste boeken over Patchwork en Quilten vind je hier.
bekijken

Patronen

We bieden u een leuke collectie prachtige patronen.
bekijken

Workshops en cursussen

De basis van het quilten leren? Of als geoefend quilter nóg meer vaardigheden ontwikkelen? Wij hebben een groot aanbod van workshops en cursussen. U vindt het overzicht hier.
bekijken

Boeken Heleen Pinkster

Bestel hier boeken met patronen van Heleen Pinkster.
bekijken

Quiltsoftware

Quiltsoftware van Electric Quilt Company is hier te bestellen.
bekijken

Quiltprojecten

Hier vindt u een opsomming van allerlei leuke projecten en artikelen over quilten en patchwork. Compleet met werkbeschrijving!
bekijken

Gratis quiltpatronen en blokken van de maand bij Wilma Karels

Inspiratie en patronen Bij Wilma Karels Patchwork & Quilten bieden we een schat aan inspiratie en achtergrondinformatie voor quiltliefhebbers. Twee van onze populairste afdelingen van de site zijn de gratis quiltpatronen en de “Blokken van de Maand” projecten. U vindt hier honderden gratis blokken van de maand. Elke maand ontwerpt Heleen Pinkster een nieuw blok. […]
bekijken

Op zoek naar een quilt-ontwerp?

Inspiratie voor een nieuwe quilt nodig? Kies nu hier uit ruim 1000 ontwerpen. Dit is een serie van ruim 1000 quilts met de patronen van de blokken waaruit ze opgebouwd zijn. Doe hier inspiratie op!
bekijken

Historie Patchwork en Quilten – Quiltgeschiedenis

Patchwork en quilten kent een rijke historie. En er is steeds meer te doen op het gebied van patchwork en quilten. Maar wat betekenen die begrippen eigenlijk? Hoe en waar is het quilten ontstaan? Hier vindt u het antwoord op al deze vragen.
bekijken