Wilma Karels | Patchwork & Quilten

Projecten

Op deze pagina treft u leuke projecten aan op het gebied van patchwork en quilten. Heeft u zelf een leuk project wat hiervoor geschikt zou zijn? Laat het ons weten!

Nieuwsbrief maart 2019

Lees hier de nieuwsbrief van de maand maart 2019. Dit jaar beginnen we met een nieuwe serie, waarin de belangrijkste trends in de quiltwereld worden uitgelicht. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Lees het eerste deel in deze serie, over driehoeken in veel verschillende quilts.

Driehoeken als basisvorm voor uw quilt – Quilttrends #1

Quilten is een bruisende hobby, vol interactie, creativiteit en inspiratie. Wat zijn in 2019 de trends in quiltland? In deze serie maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen. Vandaag deel 1: driehoeken.

Driehoeken zijn overal in de quiltwereld. Deze simpele vorm blijkt zich uitstekend te lenen voor allerlei verschillende patronen. En saai wordt het nooit.

Nieuwsbrief februari 2019

Het jaar 2019 is inmiddels al weer op gang gekomen. Wilt u genieten van de gezelligheid in onze winkel? Ook dit jaar zijn er weer veel workshops waarin u uw vaardigheden kunt verbeteren. Neem een kijkje bij ons workshopaanbod!

Leer de basis van patchwork en quilten

Er is weer plaats bij de basiscursus patchwork en quilten! Wilt u de basisvaardigheden onder de knie krijgen in een gezellige setting? Heleen Pinkster, leidster van de workshop, helpt u graag. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Na afloop gaat u met een zelfgemaakte quilt naar huis.

Wij houden opruiming: 11 & 12 januari

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari houden wij opruiming in onze winkel! Sla uw slag en koop de leukste stofjes met korting.

Op alle stoffen krijgt u 10% korting en er zijn veel stoffen met hogere kortingen. Er is voor iedereen koffie of thee met iets lekkers.

quilt tas

De Catch All Caddy Tas: handig, ruim en stevig

De Catch all Caddy Tas staat centraal op een workshop die binnenkort wordt gegeven door Cora van Weel in onze winkel. Deze superpraktische tas heeft aan de binnenkant én aan de buitenkant veel vakjes. De tas heeft een stoere uitstraling en is ideaal voor quiltspullen.

Verras iemand met een waardebon

Maak iemand blij met een waardebon! Een waardebon biedt de mogelijkheid om zelf een cadeau naar smaak uit te zoeken. Makkelijk voor uzelf én handig voor de ander. De waardebonnen zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel.

Handige quiltmeubels

Quilt Pot met Goud

Op quiltvakantie naar de Amish

Theezakjespapier

Blokken van de maand 2018 combineren

In 2018 zijn de webblokken en de blokken van de maand uit de winkel en van de website met elkaar te combineren. Als basis wordt steeds de zelfde ruit gebruikt.

Werkbeschrijving kubuspuzzel

Maak een leuke kubuspuzzel met dit gratis creatieve patroon.

Originele Amish Puzzle Ball

Dit is het patroon van de originele Amish puzzle ball. Leuk als kinderspeelgoed of als bijzonder kussen voor op de bank. Je kunt alle soorten van stof ervoor gebruiken.